top of page

Stockholms 10 bästa spa för en avkopplande weekend

Om du längtar efter en helg full av avkoppling och välbefinnande i Stockholm, har du kommit rätt. Att hitta en oas av lugn och avkoppling i denna livliga metropol kan vara precis vad du behöver för att återställa balansen i livet.


Oavsett om du är en stressad lokalbo eller en trött resenär, erbjuder Stockholms spa-värld en mångfald av helande och avslappnande behandlingar som tar din wellness till nya höjder. Från lyxiga hamam-bad till ekologiska skönhetsbehandlingar, här är en guide till de 10 bästa spa-anläggningarna i Stockholm som garanterar en återhämtande och minnesvärd weekend. Låt oss dyka in i en värld av återhämtning och lyx, där varje detalj är utformad för att skapa en perfekt balans mellan kropp, själ och sinne.


 

#1 Smådalarö Gård Hotell & Spa

Smådalarö Gård Hotell & Spa, beläget i Stockholms skärgård, erbjuder en avkopplande upplevelse i en naturnära miljö. Spaet är en av Sveriges största och är designat för att erbjuda en lugn och harmonisk atmosfär. Gästerna kan njuta av olika behandlingar signerade Kerstin Florian, samt avslappning i flera pooler och bastur. Hotellet erbjuder också aktiviteter som padel, golf och yoga, kompletterat med personlig service och god mat.


Mer information finns på deras hemsida.


 

#2 Centralbadet

Centralbadet, beläget i hjärtat av Stockholm, är en anrik spa-anläggning som erbjuder en unik upplevelse av avkoppling och välbefinnande. Känd för sin jugendarkitektur och lugna atmosfär, erbjuder Centralbadet ett brett utbud av spa-tjänster, inklusive bastu, pooler och en rad olika behandlingar. Gästerna kan även njuta av yoga och andra wellness-aktiviteter. Denna historiska spa-oas är en perfekt plats för de som söker både traditionell och holistisk avkoppling i stadens centrum.


För mer detaljerad information, besök deras hemsida.

 

#3 Sturebadet

Sturebadet är en anrik spa-anläggning belägen i hjärtat av Stockholm, känd för sin lyxiga och avkopplande atmosfär. Med en historia som sträcker sig tillbaka till 1885, erbjuder Sturebadet en unik kombination av traditionella och moderna spa-behandlingar. Anläggningen inkluderar en stor simbassäng, flera bastur och ett varierat utbud av massage- och skönhetsbehandlingar. Dessutom erbjuder Sturebadet fitnessklasser och en restaurang som serverar hälsosamma alternativ, vilket gör det till en perfekt plats för både kroppslig och mental återhämtning.


För mer detaljerad information, besök deras hemsida.

 

#4 Skepparholmen Nacka

Skepparholmen Nacka är en spa- och konferensanläggning belägen i Stockholms

innerskärgård, erbjudande en naturskön och välgörande miljö. Anläggningen kombinerar avkoppling och aktiviteter, med faciliteter som utomhusspa, bastu och en prisbelönt restaurang. Skepparholmen ger gästerna möjlighet att njuta av spa-behandlingar och vackra promenader i omgivningarna. Det är en idealisk destination för de som söker en avkopplande upplevelse i harmoni med naturen, endast 20 minuter från Stockholm city.


För mer information, besök Skepparholmen Nackas hemsida.

 

#5 Djurönäset


Djurönäset erbjuder en unik spa- och konferensupplevelse mitt i Stockholms skärgård. Denna anläggning kombinerar avkoppling och arbete, med faciliteter som en infinitypool med 37°C vatten och utsikt över skärgården, samt olika spa-behandlingar. Förutom spa-upplevelser, erbjuder Djurönäset möjligheter för kreativa möten och konferenser i en inspirerande miljö. Gästerna kan även njuta av vällagad mat och dryck, och anläggningen är bland annat Svanen-certifierad.


För mer information, besök Djurönäsets hemsida.

 

#6 Yasuragi

Yasuragi är ett japanskt spa och spahotell i Stockholm, beläget i Nackas vackra natur. Anläggningen erbjuder en harmonisk miljö med autentiska japanska bad och spa-behandlingar, vilket kombinerar japansk tradition och modern lyx. Yasuragi har även en stor ombyggnation 2017 för att förbättra gästernas upplevelse och komma närmare den japanska badhuskulturen. Här kan gäster njuta av avkopplande behandlingar, vacker natur och japanskinspirerad mat, vilket gör det till en unik destination för återhämtning och lugn.


För mer information, besök Yasuragis hemsida.

 

#7 Stockholm Spa & Hälsostudio

Stockholm Spa & Hälsostudio är en privat spa- och yogastudio belägen på Rörstrandsgatan i Stockholm City. De erbjuder en avslappnande helhetsupplevelse där gäster kan njuta av hela anläggningen privat. Spaet innehåller bland annat en jacuzzi, bastu och olika typer av massage- och skönhetsbehandlingar. Stockholm Spa & Hälsostudio har även ett brett utbud av yoga, både på plats och online.


För mer information, besök deras hemsida.

 

#8 Clarion Hotel Stockholm Elements Spa

Elements Spa, som är en del av Clarion Hotel Stockholm beläget på Södermalm, erbjuder en modern spaupplevelse. Spaet har ett brett utbud av behandlingar för ansikte och kropp, en relaxpool med både inomhus- och utomhusdel, samt ång- och torrbastu. Gästerna har även tillgång till ett gym och en Spabar med ett urval av mat, snacks och drycker. Elements Spa skapar en lugn atmosfär och är särskilt stillsamt under onsdagar och torsdagar, medan helgerna tenderar att vara livligare.


För mer information, besök Elements Spa Stockholm.

 

#9 Nordic Spa & Fitness

Nordic Spa & Fitness på Grand Hôtel i Stockholm är en exklusiv spa-destination där gästerna kan njuta av lyxiga och avkopplande behandlingar. Spaet erbjuder en omfattande lista med skönhets- och hälsobehandlingar, inklusive massage, ansiktsbehandlingar och kroppsbehandlingar. I den avkopplande spa-området finns även en uppvärmd inomhuspool och bastu med fantastisk utsikt över Stockholms ström. Gästerna kan uppleva en unik kombination av traditionell elegans och modern komfort på detta anrika hotell och spa.


För att utforska de olika behandlingarna och faciliteterna som Nordic Spa & Fitness har att erbjuda, besök deras hemsida.

 

#10 Hôtel Reisen - The Unbound Collection by Hyatt

Hôtel Reisen, en del av The Unbound Collection by Hyatt, är en elegant hotelldestination belägen i hjärtat av Stockholm. Hotellet är känt för sin historiska charm och maritima atmosfär, och erbjuder gästerna bekväma rum och sviter med utsikt över Stockholms ström. Här kan besökare njuta av förstklassig service, utsökt mat på hotellets restauranger och en unik spa-upplevelse. Med sitt centrala läge är Hôtel Reisen en utmärkt bas för att utforska stadens sevärdheter och kultur.


För mer information om Hôtel Reisen och dess erbjudanden, besök deras hemsida.

 


0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla
bottom of page